Фолио за автомобили

Фолио за автомобили

Infrasol, Armolan

Вече на пазара има много фолиа за автомобилни стъкла.Всички фолиа,които предлагаме за безопасност са успешно тествани според изискванията на различни европейски норми и Американския Национален Институт за Стандартизация. Всичките тези качествени фолиа, с които работим запазват прозрачността и пропускливостта на светлината,а пък вие спестявате разходи необходими за температурниа баланс на автомобила и печелите повече сигурност.Освен всичко това качествените фолиа имат специално недраскащо покритие, което ги предпазва от надрасквания при много от случайте на малко невнимание.

Изберете качество и стил - инвестирайте във вашето удобство.Елате при нас !

Infrasol

Infrasol предлага пълна гама от автомобилно фолио създадено да се погрижи за задоволяване всички нужди на клиентите, без значение каква кола карат.Infrasol автомобилните фолиа помагат да се запази фабричния и кожен интериор на автомобила от вредните слънчеви лъчи.

Допълнително, те прибавят степен на безопасност като задържат счупено стъкло на място в случай, че са обект на произшествие или вандализъм. Изберете си от многото видове – метализирани , или стандартните не-отразябащи автомобилни фолиа. Когато те са инсталирани от професионалист и подкрепени със силна гаранция те ви дадат спокойствието , че вие сте направили правилния избор.

Автомобилните фолиа са от сериите:

Гаранция 5- 10- 15 години

Armolan

Armolan увеличава комфорта при шофирането, дава отличителен вид на вашия автомобил и намалява зависимостта от атмосферните условия. Фолиата Armolan придават повече от добър външен вид за вашия автомобил. Те предпазват Вас пътниците и интериора на Вашата кола от слънчевата топлина както и УВ лъчи.

Покритията на Armolan отразяват повече от 66% от слънчевите лъчи и предотвратяват покачването на температурата. Това означава по-свежа обстановка и пълен комфорт по време на Вашето пътуване.

Покритията на Armolan са устойчиви на драскане и се ползват с репутация на Armolan за качество и пълно задоволяване на клиентските нужди плюс гаранцията на производител от световна величина.

Armolan са изискан начин за придаване на неповторим външен вид и индивидуалност. Цветовете са естествени и подобни на тези при слънчевите очила. Те запазват истинското цветово възприятие независимо от слънчевия блясък или мъглата по пътя, правейки ги по-добри от традиционните бронзови и опушени покрития. Фолиата Armolan намаляват слънчевото греене и допринасят за приятно и комфортно пътуване както и спират 99% от унищожителните УВ лъчи, които избелват интериора във Вашия автомобил. Armolan предлага продуктите си в широка цветова гама от различни светли и тъмни тонове, всичките устойчиви на драскане.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'imagick' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: